Storing bij opvragen uitkeringsspecificatie en jaaropgave

Er is een storing bij het opvragen van de uitkeringsspecificatie en jaaropgave. U ontvangt wel een e-mail. Maar de bijlage met de specificatie of opgave zit er niet bij. Wij proberen dit zo snel mogelijk op te lossen. Sorry voor het ongemak.

 >  Actueel  >  Ervaringsverhalen

Ervaringsverhalen

 • Het Jongerenloket wijst jongeren de weg

  Een diploma halen is belangrijk, maar niet voor iedereen vanzelfsprekend. Jongeren die bij ons Jongerenloket komen, weten niet altijd de juiste weg of zijn soms teleurgesteld en hebben weinig zelfvertrouwen. Zij hebben behoefte aan ondersteuning. Die biedt het Jongerenloket.

 • 'Met garantiebaan aan de slag in het UMC'

  Angelique hoort er helemaal bij

  Angelique van Tessel (41) uit IJsselstein draagt haar steentje bij aan de OK-afdeling van ziekenhuis UMC in Utrecht. Dat ze vanwege haar beperking een garantiebaan heeft, speelt geen rol voor haar collega’s. “Ze zijn blij met mij.”

 • Van fabrieksdirecteur tot pakketbezorger

  In Syrië was hij directeur van een marmerfabriek, in Nederland is hij pakketbezorger bij Post NL én een zeer gewaardeerd vrijwilliger bij Nieuwegeinse bibliotheek De Tweede Verdieping. Vluchteling Ahmad Alaji (46) houdt niet van stilzitten.

 • 'Budgetcursus helpt mensen met schulden'

  Ook met een goede baan, een helder verstand en een prima inkomen kun je in de schulden komen. Het overkwam Soraya (36) en Sharon (42) uit Houten. Met hulp van WIL zijn ze nu hard op weg naar een schuldenvrij bestaan. “We hebben heel veel geleerd van de budgetcursus van WIL.”

  “Ik hou nu zelfs geld over”

 • 'Ik put zelfvertrouwen uit mijn werk'

  Een opleiding volgen, haar leven op de rit krijgen. Dat dat haar dat ooit zou lukken, had Sarah Wiesman (27) uit Houten niet meer voor mogelijk gehouden. Maar met steun van WIL gaf ze zichzelf een toekomst.

 • 'Onze offers waren niet tevergeefs'

  “Je moet een knop omzetten. ” Na drie jaar zijn de Nieuwegeiners Marina van der Plaats (73) en Carel Tuinder (69) weer schuldenvrij. Makkelijk was het niet, maar met steun van WIL sloeg het stel zich er doorheen.

 • 'Je moet het wel zelf doen'

  Leeftijd of een indrukwekkend cv? Directeur Peter Merton van Klusservice Utrecht kijkt liever naar de persoon en diens motivatie. Monique van der Horst (53) en Walter Beerens (36) danken er hun baan aan. WIL hielp hen een handje. “Maar je moet het wel zelf doen.”