>  Actueel  >  Ervaringsverhalen  >  Bidfood biedt medewerkers kansen

Bidfood biedt medewerkers kansen

Mitchell Vos vindt plek in de ochtendploeg

Mitchell Vos (25) uit Nieuwegein vond via WIL zijn droombaan bij horeca groothandel Bidfood. Daar zijn ze blij met hem, vertelt teamleider Ervis Kolomaci.

Wat heeft Mitchell Vos na zijn middelbare school niet gedaan? Hij had allerlei baantjes, meestal via uitzendbureaus. Maar een paar jaar geleden kreeg hij ernstig last van allergieën, kon een tijdje niet meer werken en belandde in de bijstand. “Niks voor mij”, zegt hij. “Dus toen het weer beter met me ging, ben ik naar WIL gestapt. Ik kon meteen aan de slag in het magazijn van Bidfood.”

Vertrouwen

Ervis Kolomaci, teamleider van de ochtendploeg waarvan Mitchell deel uitmaakt had al snel in de gaten: die jongen kán wat. “Mitchel is altijd enthousiast, pikt dingen snel op en werkt hard. Ik kan op hem vertrouwen.”

Als lid van de ochtendploeg begint Mitchell elke dag om zes uur ‘s ochtends. Goederen in ontvangst nemen, inboeken en wegrijden, orderpicken: hij vindt het allemaal even leuk. “Het is heel afwisselend en we hebben een fijn team.”

Opleiding

Mitchel volgt nu ook een eenjarige MBO-opleiding logistiek. Vier dagen per week werken, een dag naar school. Volgend jaar is hij klaar. “Maar waarschijnlijk ga ik verder leren, want werken in de logistiek is helemaal mijn ding.” Intussen heeft hij ook een cursus voor heftruckchauffeur afgerond.

Kansen

Ervis, die zelf als uitzendkracht bij Bidfood begon, hoopt dat meer Mitchells zich melden. “Mensen die van fysiek werk houden én hun verstand gebruiken krijgen hier alle kans om zich te ontwikkelen. Zulke mensen kunnen we goed gebruiken.”