>  Actueel  >  Nieuwsberichten

Nieuwsberichten

 • Heeft u al een DigiD?

  (13-07-2018)

  De overheid werkt steeds meer met digitale aanvragen. Daarom is het handig een DigiD aan te vragen. DigiD staat voor Digitale Identiteit. Het is een systeem waarmee de overheid op internet uw identiteit kan controleren.

  Ook bij WIL kunt u met uw DigiD digitale aanvragen doen, wijzigingen of vakantie doorgeven en uw uitkeringsspecificaties en jaaropgave opvragen.

 • Waarvoor kunt u bij de klachtencoördinator terecht?

  (13-07-2018)

  WIL probeert u zo goed mogelijk van dienst te zijn, maar er kan natuurlijk wel eens wat misgaan. Blijf met klachten niet rondlopen. Praat er met iemand over. Dat kan ltijd met een medewerker van WIL. Een gesprek kan al voldoende zijn om een situatie of gevoel van onvrede op te lossen. Maar u kunt ook contact opnemen met onze klachtencoördinator, mevrouw Egbers.

 • De Daadkracht van juli is uit! Alles over vakantiemelden.

  (13-07-2018)

  De Daadkracht is in vijf jaar een nieuwsbrief geworden met verhalen van klanten zoals u. Hiermee hopen we u te inspireren om te kijken naar uw eigen mogelijkheden.

 • Een uitkering van WIL? Vakantiewerk loont!

  (13-07-2018)

  Vakantiewerk loont. Misschien wel júist als je in de uitkering zit. “Door vakantiewerk te doen laat je zien dat je je handen uit de mouwen wilt steken. Daarmee speel je jezelf als gemotiveerde medewerker in de kijker bij werkgevers”, zegt Ankie Overbeeke, accountmanager van WIL.

 • Op vakantie? Geef uw vakantie(plannen) door!

  (30-05-2018)

  Gaat u er even tussenuit voor een vakantie in Nederland of in het buitenland? Dan is het belangrijk dat u dit meldt bij WIL. Uw vakantie mag uw kans op werk namelijk niet in de weg staan.

 • WIL onderzoekt of klanten niet te veel aflossen

  (20-03-2018)

  Als mensen schulden hebben, mogen schuldeisers beslag leggen op het inkomen. Maar hiervoor geldt wel een bepaalde grens. Er moet namelijk een redelijk bedrag overblijven om van te leven. De hoogte van dit bedrag is wettelijk vastgesteld en wordt de ‘beslagvrije voet’ genoemd.

 • Jaaropgave 2017 digitaal beschikbaar

  (02-02-2018)

  Heeft u een bijstandsuitkering? En heeft u een jaaropgave nodig? Dan kunt u deze opvragen via deze site. U ontvangt de jaaropgave dus niet per post.

 • Cliëntenraad zoekt vertegenwoordigers uit Lopik

  (29-01-2018)

  Woont u in de gemeente Lopik? En wilt u zich graag inzetten voor de belangen van klanten van WIL? Dan is deelname aan de cliëntenraad misschien interessant voor u. De cliëntenraad is namelijk op zoek naar 2 nieuwe vertegenwoordigers uit Lopik.