>  Actueel  >  Nieuwsberichten  >  Al langere tijd dezelfde uitkering? Vul uw PV in

Al langere tijd dezelfde uitkering? Vul uw PV in (15-08-2018)

Heeft u al langere tijd dezelfde uitkering? Dan ontvangt u een zogenaamde halfjaarlijkse Periodieke Verklaring (PV). Mensen die al langer dezelfde uitkering ontvangen, krijgen deze PV ieder half jaar. Mensen met inkomen uit werk ontvangen iedere maand een PV.

Het invullen van de halfjaarlijkse PV is nodig, omdat in januari en juli van ieder jaar de bedragen van veel uitkeringen veranderen. Ontvangt u naast uw uitkering van WIL nog een andere uitkering? Bijvoorbeeld WAO, WIA, Wajong, WW of Ziektewet. Dan kunnen wij met uw nieuwe gegevens, u de juiste uitkering verstrekken.

Op de Periodieke Verklaring vult u in wat u in juli 2018, naast uw uitkering, aan inkomsten heeft gehad. Als dat voor u van toepassing is, stuurt u hiervan bewijsstukken mee. Dat is bijvoorbeeld een specificatie van uw WW, WAO of Ziektewet uitkering.

Wat verwachten wij van u?

Vul de Periodieke Verklaring volledig in. Onderteken het formulier en lever het bij ons in. U ontvangt dan op tijd de juiste uitkering. Zijn er ook wijzigingen in uw woon-, leef- of financiële situatie? Geef die dan ook aan ons door. Kijk op www.wil-lekstroom.nl/wijzigingen voor meer informatie over het doorgeven van wijzigingen.

Levert u het formulier niet in? Of is het niet goed leesbaar of niet volledig? Dan moeten wij uw uitkering mogelijk (tijdelijk) stopzetten.

Waar en hoe levert u de PV in?

Inleveren van uw PV kan op verschillende manieren:

 • Persoonlijk afgeven bij de balie van WIL, 1ste verdieping Stadshuis Nieuwegein
  Stadsplein 1B, 3431 LZ Nieuwegein
 • Per post sturen naar:
  WIL, uitkeringsadministratie
  Antwoordnummer 2568
  3430 VB Nieuwegein
 • In de brievenbus doen van het Stadshuis Nieuwegein.
  Vermeld op de enveloppe:
  Werk en Inkomen Lekstroom
  t.a.v. uitkeringsadministratie
 • E-mailen van uw PV naar: uitkeringsadministratie@wil-lekstroom.nl.
  Een duidelijke bijlage bij uw e-mail is belangrijk. Is uw formulier niet goed leesbaar? Dan kunnen wij uw gegevens niet verwerken. Soms moeten wij dan uw uitkering tijdelijk stopzetten. Voorkom problemen en zorg ervoor dat de bijlage bij uw e-mail:
  - Goed leesbaar is (niet gekreukt, geen vouwen, geen vlekken). Uw gescande formulier voegt u bij uw e-mail.
  - Heeft u geen scanner? Dan mag u een duidelijke foto maken en deze als JPEG of PDF bestand bij uw e-mail voegen. Let op: de barcode en alle invulvelden moeten goed leesbaar zijn.

Tip : Wij raden u aan om van uw ingevulde en getekende PV een kopie te maken voor uw eigen administratie.