>  Actueel  >  Nieuwsberichten  >  Daadkracht december is uit!

Daadkracht december is uit! (17-12-2021)

Was het maar waar. Terug naar normaal… Soms zakt de moed me even in de schoenen. U misschien ook. We moeten voorzichtig blijven. Ik hoop echt dat we de feestdagen samen, gezond en vrolijk door kunnen brengen. Een lichtpuntje om naar uit te kijken.

Lichtpuntjes helpen mij om ‘gewoon’ door te gaan met werk en leven. Zo zag ik er ééntje toen we in het klanttevredenheidsonderzoek een mooi cijfer kregen voor onze dienstverlening. Onze medewerkers maken mij trots! Tegelijk kunnen en moeten we nog beter. Dat gaan we ook doen. Voor nu vooral dank voor uw meedoen en feedback.

Een ander lichtpuntje voor mij is het verhaal van Fareon. Een jongen die ons belde om z’n geldzaken weer op orde te kunnen krijgen. Dat is ons samen gelukt. Geldzorgen komen helaas best veel voor. Oók bij mensen die gewoon een baan hebben. WIL doet er alles aan om mensen met schulden vooruit te helpen. Heeft u geldzorgen? Snel hulp zoeken voorkomt stress en grotere problemen. Een afspraak is snel gemaakt via onze website of telefoon 030 - 7022 300. Klop dus bij ons aan, óók als u vragen hebt. Lees meer in de Daadkracht van december.

Rob Esser, directeur WIL

Eerdere nieuwsbrieven