>  Actueel  >  Nieuwsberichten  >  Daadkracht oktober is uit!

Daadkracht oktober is uit! (19-10-2020)

In september spraken we weer meer af op kantoor. Nog een stapje terug naar normaal; veilig, verantwoord en coronaproof. Meer collega’s keerden deels terug naar kantoor. Zo kunnen we ons werk voor u beter doen. Het is fijn om te merken dat u begrip heeft voor alle aanpassingen. Samen lukt het prima om veilig af te kunnen spreken. Dank hiervoor.

De economie gaat niet zo goed door corona. Helaas. Met de werkloosheid in onze regio valt het nog mee. Wij denken echter dat dit een kwestie van tijd is. En bereiden ons dus voor. In dit nummer staan weer 2 mooie verhalen van mensen die de stap naar werk gemaakt hebben. Anita en René vonden werk via WIL. En dat in deze tijd! Daar worden wij blij van. We blijven er hard voor knokken.

Steeds meer mensen hebben geldzorgen. Ook daarmee kunnen wij u misschien helpen. Het kan zijn dat u niet meer zo goed uitkomt met uw inkomen. Boodschappen worden immers duurder. We vonden tips voor u op internet. En in januari organiseren we weer een cursus Omgaan met geld. Belangstelling? Snel aanmelden is handig; vol=vol. In dit nummer kunt u ook lezen over extraatjes die aan te vragen zijn. Bijvoorbeeld om uw kinderen te laten sporten.

Eerdere nieuwsbrieven