>  Actueel  >  Nieuwsberichten  >  Menzis zegt collectieve ziektekostenverzekering op

Menzis zegt collectieve ziektekostenverzekering op (07-08-2018)

Verzekeraar Menzis heeft het contract van de collectieve ziektekostenverzekering met een aantal gemeenten per 1 januari 2020 opgezegd. Dit geldt ook voor de gemeenten Houten, IJsselstein, Lopik, Nieuwegein en Vijfheerenlanden (Vianen). De gemeenten vinden het belangrijk dat u goed verzekerd blijft.

Verzekeraar Menzis heeft het contract van de collectieve ziektekostenverzekering met een aantal gemeenten opgezegd. Dit geldt ook voor de gemeenten Houten, IJsselstein, Lopik, Nieuwegein en Vijfheerenlanden (Vianen). Klanten van WIL ontvangen hierover deze week een brief.

U blijft goed verzekerd

Gelukkig konden we met Menzis afspreken dat de collectieve ziektekostenverzekering ook in 2019 doorloopt.  U blijft dus, als u dat wilt, in ieder geval tot 1 januari 2020 verzekerd via uw collectieve ziektekostenverzekering bij Menzis. Daarmee hebben wij (de gemeenten en WIL) voldoende tijd om op zoek te gaan naar een goed alternatief voor u.

Wat betekent dit voor u?

U hoeft op dit moment niets te doen. U blijft tot 1 januari 2020, als u dat wilt, gewoon verzekerd via de collectieve ziektekostenverzekering van Menzis.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over dit onderwerp? Neem dan contact op met onze klantenservice. We zijn op werkdagen bereikbaar van 8.30 tot 17.00 uur via 030 – 7022 300 en helpen u graag verder.

Accordeon

Veelgestelde vragen

Ben ik nu nog goed verzekerd?

U blijft tot 1 januari 2020, als u dat wilt, gewoon verzekerd via de collectieve ziektekostenverzekering van Menzis.

Wat moet ik nu doen?

U hoeft op dit moment niets te doen. Zodra er meer duidelijk is, krijgt u hierover bericht.

Wanneer is er meer bekend?

De gemeenten en WIL vinden het belangrijk dat u goed verzekerd blijft. Dus wij doen er alles aan om dit voor elkaar te krijgen. We weten nu nog niet wat de mogelijkheden zijn. Wij  houden u op de hoogte als er nieuws is.

Sidebar

Contact