>  Over WIL  >  Werkgeversservicepunt (WGSP)  >  Accountmanagers WGSP

Accountmanagers WGSP

Kennismaken met onze accountmanagers?


Anja van Eijk-ten Berge

Ik adviseer werkgevers over regelingen die betrekking hebben op onze bijzondere doelgroepen. Denk aan mensen met een Indicatie Banenafspraak, mensen die vallen onder de Regeling Nieuw Beschut en mensen met een WSW indicatie.
Banen verwerven en job carving voor deze doelgroepen behoren tot mijn dagelijkse uitdagingen. Indien nodig creëer ik samen met werkgevers banen op maat; we passen functies aan aan de mogelijkheden van kandidaten.

Duurzaamheid, ontwikkelperspectief én volwaardig meedoen zijn belangrijke criteria bij de bemiddeling en plaatsing van onze kandidaten. Samen met mijn collega's streef ik naar een inclusieve arbeidsmarkt. Daarom bouwen we aan duurzame relaties met werkgevers, overheden en organisaties die vanuit maatschappelijke betrokkenheid hun bijdrage willen leveren.

06 31 90 87 41 (di/do/vr)
a.veijk@wgsp-lekstroom.nl

Elk mens heeft talenten. En een arbeidsbeperking hoeft dat talent niet in de weg te zitten. Steeds meer werkgevers zien dat. Gunt u een werkzoekende met een arbeidsbeperking ook een kans in uw bedrijf?

Draagt u deze mensen net zoals ik een warm hart toe? En heeft u al positieve ervaringen binnen uw bedrijf? Dan weet u dat deze werkzoekenden vanuit het VSO/PRO onderwijs, Indicatie Banenafspraak, Nieuw Beschut of met een WSW indicatie zeer gemotiveerde en loyale medewerkers zijn die een waardevolle bijdrage kunnen leveren aan uw team.

Graag help ik u om een werkzoekende met een arbeidsbeperking in dienst te nemen, u te adviseren over passende werkzaamheden en de juiste begeleiding op de werkvloer te regelen. Zo zorgen we er samen voor dat deze medewerker(s) zich duurzaam bij u kunnen ontwikkelen.  

Hulp nodig? Ik maak graag een vrijblijvende afspraak om alle mogelijkheden te bespreken.

# inclusieve samenleving # samen maken wij het verschil # proefplaatsing # Subsidie regelingen # lokaal IJsselstein en Lopik # regionaal Utrecht Midden  

06 50 28 35 46
(ma/di/do/vr)
d.dhartog@wgsp-lekstroom.nl


Jamal el Mourabit

Wat heeft de arbeidsmarkt nodig? En wat zijn de behoeften en mogelijkheden van de kandidaat? Mijn mensgerichte aanpak en maatschappelijke betrokkenheid zorgen ervoor dat kandidaten zich geïnspireerd ontwikkelen richting werk. Samen met werkgevers realiseer ik duurzame betrekkingen. Kandidaten verbeteren daarmee hun perspectief op een beter leven, krijgen meer zelfvertrouwen en ervaren meer levensgeluk. Daar doe ik het voor. Doet u mee?

Specialisatiegebieden:

  • Baan Afspraak Baan
  • Sociale werkvoorziening “WSW”
  • BBL-trajecten
  • Werkervaringsplekken “WEP” in het kader van ontwikkeling van diverse doelgroepen, o.a. jongeren en langdurig werkzoekenden.
  • Bemiddeling van mensen naar regulier betaald werk
  • Regionale samenwerking
  • Een breed netwerk in de regio
  • Wet- en regelgeving op het gebied van werk
  • Projecten gericht op Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

06 83 33 86 84
j.mourabit@wgsp-lekstroom.nl


Nicole Nap

Samen met werkgevers in de regio en de gemeenten Houten, Lopik, Vianen, IJsselstein en Nieuwegein werken wij aan werk en creëren wij kansen voor uitkeringsgerechtigden om duurzaam in te stromen op de arbeidsmarkt.

In mijn rol als accountmanager ben ik verantwoordelijk om vraag en aanbod bij elkaar te brengen op het gebied van arbeid voor de inwoners van Nieuwegein.

Ik help werkgevers met sociaal ondernemen. Daarnaast adviseer ik over wetten, regelingen en voorzieningen omtrent werk.

06 21 38 63 02
n.nap@wgsp-lekstroom.nl


Vincent Calmer
Met een open vizier en oprechte interesse in zowel werkzoekenden als werkgevers houd ik mij als accountmanager bezig met het openen van nieuwe deuren en creëren van kansen voor werkzoekenden die een steuntje in de rug nodig hebben om hun nieuwe toekomst tegemoet te gaan.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het bemiddelen, opleiden en begeleiden van personeel in zowel het personenvervoer als in het beroepsgoederenvervoer en in de logistiek.

06 27 82 13 70
v.calmer@wgsp-lekstroom.nl

Sidebar

Contact

Terug naar

Werkgeversservicepunt