Onze accountmanagers

Anja van Eijk- ten Berge

Anja van Eijk- ten berge, accountmanager WGSP

Even voorstellen

Het werkgeversservicepunt is verantwoordelijk voor het uitvoeren van de Regeling Banenafspraak, de  Wet Sociale Werkvoorziening (WSW) indicatie en de Regeling Nieuw Beschut.

Als accountmanager heb ik veel ervaring met mensen die behoren tot één van deze doelgroepen.  Zo nodig creëer ik samen met de werkgever een baan op maat. Ook kunnen er onderdelen uit een takenpakket worden gehaald, waardoor via jobcarving toch een slimme match mogelijk is.
Duurzaamheid, ontwikkelperspectief én volwaardig meedoen zijn belangrijke criteria. Wij streven naar een inclusieve arbeidsmarkt. We bouwen aan duurzame relaties met werkgevers, overheden en organisaties die vanuit maatschappelijke betrokkenheid hun bijdrage willen leveren.

Contactgegevens

06 31 90 84 71
di-do-vrij
a.veijk@wgsp-lekstroom.nl

Davey Kisman

Davey Kisman, accountmanager WGSP

Even voorstellen

Werkgevers en werkzoekenden aan elkaar verbinden. En samen met hen een duurzame arbeidsbetrekking realiseren. Dat zijn mijn persoonlijke drijfveren. Ik ben werkgevers die sociaal willen ondernemen graag van dienst met advies en begeleiding. Als jobhunter maak ik me sterk voor de PRO/VSO jongeren. Daarnaast zet ik mij in om reguliere werkzoekenden aan een passende werkplek te helpen. Alleen maar vraag en aanbod matchen is echt niet genoeg. Motiveren en enthousiasmeren zie ik ook als een hele belangrijke taak in mijn functie als accountmanager.”

Contactgegevens

06 29 68 19 57
di-wo-do
d.kisman@wil-lekstroom.nl

Elvir Bilalic

Elvir Bilalic accountmanager

Even voorstellen

Als accountmanager koppel ik werkgevers aan werkzoekenden. Vaak is dat maatwerk. Een duurzame arbeidsrelatie is altijd mijn uitgangspunt. Ik bekijk wat de drijfveren en vaardigheden zijn van een werkzoekende. En wat de werkgever belangrijk vindt. Zo zorgen we samen voor positieve impact!


Binnen de vestiging Lekstroom ben ik het aanspreekpunt voor uw vragen over Social Return On Investment (SROI) . 


Bent u een werkgever die aan de toekomst denkt? En minder afhankelijk wil zijn van de krappe arbeidsmarkt? Ik kom graag langs voor een kop koffie! 
 

Contactgegevens

06 25 75 40 57
di t/m vrij
e.bilalic@wgsp-lekstroom.nl

Floris Bruinsma

Floris Bruinsma

Even voorstellen

Werkgevers uit de IT/ICT en marketing branche in Nieuwegein en Houten zijn bij mij aan het juiste adres. Ik kom graag langs, zodat we goed van elkaar weten wat de expertises en behoeften zijn. 

Ik ben altijd op zoek naar duurzame werkplekken waar iemand echt langere tijd tot zijn recht kan komen. Belangrijk voor kandidaten én werkgevers. Soms duurt het wat langer om aan elkaar te wennen. Maar iedereen zo goed mogelijk tevreden stellen… Daar ga ik voor. 

Mijn ruime kennis van de arbeidsmarkt zet ik graag voor u in. Samen ontdekken we waar de kansen liggen en hoe deze het best benut kunnen worden. 

Contactgegevens

06 29 68 20 16
ma-di-wo-do
f.bruinsma@wgsp-lekstroom.nl

Jamal el Mourabit

Jamal el Mourabit, accountmanager

Even voorstellen

Er zijn nu veel vacatures. Ik breng werkzoekenden weer terug op de arbeidsmarkt! Daarom ben ik altijd op zoek naar passend betaald werk voor de doelgroepen van Werk en Inkomen Lekstroom. 


Functies kunnen we in overleg met de werkgever vaak net wat beter passend maken; zowel voor de kandidaat als voor de werkgever. Adviseren over regelingen doe ik ook. Welke regelingen gelden er? En is er loonkostensubsidie voor de werkgever? Ik werk graag als partner met u samen om uw en onze doelen te bereiken.

Contactgegevens

06 83 33 86 84
ma t/m vrij
j.mourabit@wgsp-lekstroom.nl

Joost Lubbers

Joost Lubbers, accountmanager WGSP

Even voorstellen

Mensen vooruit helpen. Daar doe ik het voor. Om die reden adviseer ik werkgevers die op zoek zijn naar goede werknemers. Ik richt me daarbij op werkzoekenden die vallen onder:

  • De indicatie Banenafspraak.
  • Nieuw Beschut.
  • De WSW-indicatie.

Mijn naam is Joost Lubbers en ik heb, na mijn studie Nederlands recht, ervaring opgedaan in diverse beleidsfuncties, zowel in de publieke als de private sector. Dit maakt dat ik veel algemene kennis heb die me regelmatig van pas komt in mijn huidige rol als accountmanager van het werkgeversservicepunt. Ik help u dan ook graag verder met het in dienst nemen van werkzoekenden met een arbeidsbeperking. Ontwikkeling, duurzaamheid en maatwerk staan hierbij voorop.

Contactgegevens

06 29 68 19 35
di-wo-do
j.lubbers@wil-lekstroom.nl

Lonneke Kwakkernaat

Lonneke Kwakkernaat, accountmanager WGSP

Even voorstellen

Als accountmanager ben ik er voor werkgevers én werkzoekenden in de gemeente Nieuwegein. Ik vind het belangrijk om een warme band op te bouwen, want samen kom je verder!

Voor de werkgever betekent dit dat ik adviseer over welke werkgeversinstrumenten ingezet kunnen worden voor een werknemer. Ik breng u in contact met werkzoekenden die wel wat hulp kunnen gebruiken om een passende baan te vinden. Graag kom ik persoonlijk bij u langs voor een goed gesprek.

Contactgegevens

06 29 68 19 10
ma t/m do
l.kwakkernaat@wgsp-lekstroom.nl

Michel van Dodewaard

Michel van Dodewaard, accountmanager WGSP

Even voorstellen

In de gemeenten IJsselstein en Lopik ben ik de schakel tussen werkzoekenden en werkgevers. Met veel interesse in wat mensen kunnen en willen. En wat past en wat juist niet past. Dit geldt natuurlijk voor beide partijen. In mijn hele loopbaan heb ik mij beziggehouden met arbeidsbemiddeling; de juiste mens op de juiste plek. Ik deed dit zowel in commerciële omgevingen alsook in organisaties met een sociale insteek.

Dus werkgever in IJsselstein of Lopik: Nodig mij eens uit voor thee (ik lust geen koffie)! Dan neem ik gevulde koeken mee. Die lust ik dan weer wel.

Contactgegevens

06 29 68 19 19
ma t/m vrij
m.vdodewaard@wil-lekstroom.nl

Vincent Calmer

Vincent Calmer, accountmanager WGSP

Even voorstellen

Met een open vizier en oprechte interesse in zowel werkzoekenden als werkgevers houd ik mij als accountmanager bezig met het openen van nieuwe deuren en creëren van kansen voor werkzoekenden die een steuntje in de rug nodig hebben om hun nieuwe toekomst tegemoet te gaan.

De afgelopen jaren heb ik veel ervaring opgedaan in het bemiddelen, opleiden en begeleiden van personeel in zowel het personenvervoer als in het beroepsgoederenvervoer en in de logistiek.

Contactgegevens

06 27 82 13 70
ma t/m vrij
v.calmer@wgsp-lekstroom.nl