De receptie van WIL is in juni en juli op vrijdagmiddag gesloten. Het Jongerenloket is wel open op vrijdag van 13.00 - 16.00 uur. 
Bekijk het hele bericht op onze website.

U kunt WIL bellen op maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 17.00 uur. 

Aan het werk

Ga je niet naar school, heb je geen werk en kan je financieel niet rondkomen, dan kan het Jongerenloket je helpen. In een gesprek kijken we waar je nu staat en hoe jij weer een stap vooruit kan zetten.

Heb je het Praktijk Onderwijs (PRO) of Voorgezet Speciaal Onderwijs (VSO) gevolgd (PRO-VSO onderwijs)? Ook dan helpen wij je graag bij het vinden van een baan. Voor meer informatie en voorwaarden zie ‘Informatie voor leerlingen van PRO-VSO Onderwijs’.

Stappen

Het is belangrijk dat je zo snel mogelijk een eigen inkomen krijgt. Daarom ga je op zoek naar een baan. Ga je terug naar school? Dan heb je mogelijk recht op studiefinanciering.

Werk zoeken en solliciteren doe je zelf. Medewerkers van het Jongerenloket kunnen je hierbij wel helpen. We brengen je graag in contact met iemand van ons Werkgeversservicepunt. Zo weet je welke actuele vacatures er zijn. Daarnaast zoek je zelf actief naar vacatures en solliciteer je zoveel als mogelijk.

Ik weet niet wat ik kan

Weet je niet waar je op kan solliciteren en hoe dat in zijn werk gaat? Bij het Jongerenloket helpen we je graag. Samen kunnen we ontdekken wat je kan en hoe jij je kansen vergroot om snel een baan te vinden.

Meer informatie

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met het Jongerenloket.