>  Voor u  >  Informatie voor zelfstandigen

Informatie voor zelfstandigen

Woont u in Houten, IJsselstein, Nieuwegein of Lopik? En heeft u een eigen bedrijf? Dan kunt u bij het Bureau Zelfstandigen in Utrecht terecht voor financiële hulp en schuldhulpverlening. WIL biedt alleen schuldhulpverlening aan particulieren die geen zelfstandig ondernemer zijn.

U kunt bij Bureau Zelfstandigen in Utrecht terecht voor het aanvragen van of met vragen over:

  • Bijstand voor zelfstandigen (Bbz)
  • Inkomensvoorziening Oudere en gedeeltelijk Arbeidsongeschikte Zelfstandigen (IOAZ)
  • Schuldhulpverlening voor zelfstandigen

Belangrijk

Schrijf uw bedrijf niet uit bij de KvK vóórdat u weet waar u aan toe bent. Wacht hiervoor uw gesprek met het Bureau Zelfstandigen af. Als u zich te vroeg uitschrijft, komt u misschien niet meer in aanmerking voor een aantal regelingen.

Financiële hulp aan ondernemers in het kader van de coronacrisis

WIL voert rijksregelingen uit ter ondersteuning van ondernemers die door de coronacrisis in financiële problemen zijn gekomen. Dit doen wij voor ondernemers uit Houten, IJsselstein, Lopik en Nieuwegein. 

Adviesgesprek ondernemers

Ondernemen in coronatijd is een grote uitdaging. Misschien zijn extra bedrijfskredieten en de Tozo niet voldoende om financieel overeind te blijven. Niet alleen zakelijk, maar ook privé. En wat dan?
Bij WIL weten we veel van werk, inkomen en schuldhulpverlening. Met een telefonische afspraak voor een adviesgesprek komt u in contact met één van onze consulenten. Zij denken graag met u mee. Na ontvangst van het contactformulier bellen wij u binnen 3 werkdagen terug.

Als ondernemer kunt u bij ons terecht voor onder meer:

  • hulp bij betalingsregelingen voor uw vaste lasten
  • doorverwijzing naar hulporganisaties
  • inzicht in beschikbare (corona)regelingen.

Aanmelden voor een telefonisch adviesgesprek kan op 3 manieren:

Accordeon