De receptie van WIL is in juni en juli op vrijdagmiddag gesloten. Het Jongerenloket is wel open op vrijdag van 13.00 - 16.00 uur. 
Bekijk het hele bericht op onze website.

U kunt WIL bellen op maandag tot en met vrijdag van 8.30 - 17.00 uur. 

Werken bij WIL

Vanuit het Stadshuis van Nieuwegein werken we hard aan de doorontwikkeling van onze organisatie. Daarvoor hebben we mensen nodig die gedreven, oprecht en toegewijd zijn aan onze klant en organisatie. Samen maken we het verschil.

Onze medewerkers zijn de sleutel tot het succes van WIL. Wij geloven dat iedereen telt, er toe doet en een bijdrage kan leveren aan onze organisatie. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je meedoet, presteert en je ontwikkelt.

Vacatures

Ben jij nieuwsgierig naar jouw mogelijkheden bij WIL en zie je niet direct een passende vacature?

Stuur dan jouw open sollicitatie voorzien van motivatiebrief en CV via het sollicitatieformulier.

Stageplaatsen

Bij WIL bieden we stagiaires graag de kans om van ons te leren. Daarbij willen wij graag van de frisse blik van onze stagiaires leren. Wil jij stagelopen bij WIL? Stuur dan een mail naar hr@wil-lekstroom.nl.

vrouw werkend achter beeldscherm

Aanvullende informatie

Voor de inhuur van vast- en tijdelijk personeel, werkt WIL nauw samen met een aantal vaste bureaus, de zogenaamde ‘first suppliers’. Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt dan ook niet op prijs gesteld.

WIL kent goede ontwikkelmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden conform de cao SGO. Naast een bruto maandsalaris hebben medewerkers recht op vakantiegeld, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage en een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van het bruto salaris. Medewerkers kiezen zelf waar ze het IKB voor inzetten (zoals bijv. als uitbetaling extra salaris, aankoop extra verlofdagen, betaling sportabonnement etc.). Ook ontvangen medewerkers een jaarlijkse tegemoetkoming voor de zorgverzekering van € 168,- bruto. WIL hanteert flexibele werktijden en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. Om dit goed te kunnen doen faciliteert WIL natuurlijk een goede thuiswerkplek (laptop, mobiele telefoon, beeldscherm, thuiswerkvergoeding e.d.).

Soms plaatsen we op deze pagina vacatures van WerkwIJSS. WerkwIJSS is het leer-werkbedrijf voor de regio Lekstroom en biedt beschutte werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt voor de gemeenten Nieuwegein, IJsselstein en Lopik. WIL verzorgt de personele administratie voor stichting WerkwIJSS door middel van detachering.