Let op! Maandag 1 juni is het Tweede Pinksterdag. WIL is dan gesloten. De dienstverlening van WIL is door het coronavirus aangepast. Klik hier voor meer informatie.

WIL onderzoekt wat de versoepeling van de landelijke corona-maatregelen betekent voor onze dienstverlening. Voorlopig blijft onze dienstverlening aangepast.

  • - alle afspraken en bijeenkomsten gaan in deze periode niet door. Waar mogelijk vinden ze per telefoon plaats
  • - per telefoon en e-mail zijn wij bereikbaar
  • - houdt u rekening met langere wachttijden

Aangepaste openingstijden receptie

  • maandag tot en met vrijdag
  • van 08:30 tot 12:30 uur

WIL zorgt er in ieder geval voor dat

  • - we uitkeringen op tijd betalen
  • - we belangrijke afspraken zoveel mogelijk per telefoon doen
  • - het budgetbeheer van schuldhulpverlening doorgaat

Lees hier meer over de aangepaste dienstverlening

Lees hier meer nieuws over de Tijdelijke overbruggingsregeling zelfstandig ondernemers (Tozo)

 >  Over WIL  >  Werken bij WIL

Werken bij WIL

Onze medewerkers zijn de sleutel tot het succes van WIL. Wij geloven dat iedereen telt, er toe doet en een bijdrage kan leveren aan onze organisatie. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je meedoet, presteert en je ontwikkelt.

Samen maken we het verschil

Vanuit het Stadshuis van Nieuwegein werken we hard aan de doorontwikkeling van onze jonge organisatie. Daarvoor hebben we mensen nodig die gedreven, oprecht en toegewijd zijn aan onze klant en organisatie en de handen uit de mouwen steken. Samen maken we het verschil.

Vacatures

We zijn regelmatig op zoek naar nieuw personeel.  Zie Vacatures.

Stageplaatsen

Bij WIL bieden we stagiaires de kans om van ons te leren. Daarbij willen wij graag van de frisse blik van onze stagiaires leren. Jaarlijks begeleiden wij minimaal 2 stagiaires binnen verschillende vakgebieden.

Onze stageplaatsen worden aangeboden op onze pagina vacatures.

Accordeon

(geen titel)

Informatie voor wervings- en selectiebureaus

Voor de inhuur van vast- en tijdelijk personeel, werkt WIL nauw samen met een aantal vaste bureaus, de zogenaamde ‘first suppliers’. Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Arbeidsvoorwaarden

WIL kent goede ontwikkelmogelijkheden en prima arbeidsvoorwaarden conform de CAR-UWO. Naast een bruto maandsalaris hebben medewerkers recht op vakantiegeld, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage en 2 bovenwettelijke verlofdagen in de vorm van een individueel keuzebudget (IKB). Je bepaalt zelf hoe en waaraan je het IKB wilt besteden. Aan het eind van iedere sollicitatieprocedure voeren we met de beoogde kandidaat een gesprek over de arbeidsvoorwaarden om tot een definitieve aanstelling te kunnen overgaan.

Sidebar

Lees ook

Ons doel

Vacatures