>  Over WIL  >  Werken bij WIL

Werken bij WIL

Onze medewerkers zijn de sleutel tot het succes van WIL. Wij geloven dat iedereen telt, er toe doet en een bijdrage kan leveren aan onze organisatie. Het is voor ons vanzelfsprekend dat je meedoet, presteert en je ontwikkelt.

Samen maken we het verschil

Vanuit het Stadshuis van Nieuwegein werken we hard aan de doorontwikkeling van onze jonge organisatie. Daarvoor hebben we mensen nodig die gedreven, oprecht en toegewijd zijn aan onze klant en organisatie en de handen uit de mouwen steken. Samen maken we het verschil.

Vacatures

We zijn op zoek naar mensen die gedreven en toegewijd zijn en de handen uit de mouwen willen steken. Zie Vacatures

Stageplaatsen

Bij WIL bieden we stagiaires de kans om van ons te leren. Daarbij willen wij graag van de frisse blik van onze stagiaires leren. Jaarlijks begeleiden wij minimaal 2 stagiaires binnen verschillende vakgebieden.

Onze stageplaatsen worden aangeboden op onze pagina vacatures.


 

Accordeon

(geen titel)

Informatie voor wervings- en selectiebureaus

Voor de inhuur van vast- en tijdelijk personeel, werkt WIL nauw samen met een aantal vaste bureaus, de zogenaamde ‘first suppliers’. Acquisitie naar aanleiding van vacatures wordt dan ook niet op prijs gesteld.

Arbeidsvoorwaarden

WIL kent goede ontwikkelmogelijkheden en arbeidsvoorwaarden conform de cao SGO. Naast een bruto maandsalaris hebben medewerkers recht op vakantiegeld, eindejaarsuitkering, levensloopbijdrage en een Individueel Keuzebudget (IKB) van 17,05% van het bruto salaris. Medewerkers kiezen zelf waar ze het IKB voor inzetten (zoals bijv. als uitbetaling extra salaris, aankoop extra verlofdagen, betaling sportabonnement etc.). Ook ontvangen medewerkers een jaarlijkse tegemoetkoming voor de zorgverzekering van € 168,- bruto. WIL hanteert flexibele werktijden en de mogelijkheid om gedeeltelijk thuis te werken. Om dit goed te kunnen doen faciliteert WIL natuurlijk een goede thuiswerkplek (laptop, mobiele telefoon, beeldscherm, thuiswerkvergoeding e.d.).

Sidebar

Lees ook

Ons doel

Vacatures