Onze diensten

WGSP Lekstroom bestaat uit een team van 10 accountmanagers met een groot netwerk in de regio. We hebben veel ervaring met sociaal ondernemen en het maken van de juiste matches tussen werkgevers en kandidaten.

Wij adviseren u ook graag over social return (SROI) en loonkostensubsidies. Daarnaast kunnen wij kandidaten extra begeleiden als dat nodig is. Een goede, persoonlijke samenwerking tussen werkgever, kandidaat en accountmanager zorgt ervoor dat onze matches leiden tot duurzaam succes en werkgeluk voor iedereen.

Veelgestelde vragen

Er zijn talloze regelingen waarover wij u graag adviseren. Kijk alvast op de website van WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht bij subsidies en regelingen op het gebied van werk. Onze accountmanager kan u meer uitleg geven.

Voor sommige opdrachten, bijvoorbeeld als u werk gaat uitvoeren voor een gemeente, geldt dat u bij gunning iets terug moet geven aan de samenleving; social return. Meer informatie over social return vindt u op de website van WerkgeversServicepunt Midden-Utrecht. Onze accountmanager kan u meer uitleg geven.