Christiaan grijpt zijn kans bij SBPost

SBPost uit Nieuwegein geeft iedereen met afstand tot de arbeidsmarkt een kans. Zo ook Houtenaar Christiaan van der Pol (48). “Christiaan heeft bij ons zijn plek gevonden”, zegt zijn manager Arjan Gorsseling.

Met zijn bestelauto is Christiaan de hele dag onderweg. Post halen en brengen bij de zakelijke klanten van SBPost. “Lekker zelfstandig werk”, vindt hij. “Daar hou ik van. Alleen die files zijn vervelend.”

FC Utrecht

Christiaan werkte in de krantenwereld, maar raakte 2 jaar geleden zijn baan kwijt. Het lukte hem niet weer aan de slag te komen. Tot hij, als groot fan van FC Utrecht, via de supportersvereniging in contact kwam met ‘FC Utrecht Werkt’, het uitzendbureau van de club. Dat nam via Werk en Inkomen Lekstroom contact op met SBPost. “Christiaan had een afstand tot de arbeidsmarkt. Maar dat hebben veel van onze medewerkers. Zij functioneren prima.We zijn een sociaal familiebedrijf dat iedereen een kans gunt. Dus ook Christiaan.”

Betrouwbaar

Daar heeft Arjan geen spijt van. “Hij werkt zelfstandig en is betrouwbaar. Na een proefplaatsing van 2 maanden kreeg hij een jaarcontract voor 25 uur per week.” Werknemers als Christiaan kan SBPost goed gebruiken, zegt Arjan. “We willen graag uitbreiden, want ons bedrijf loopt lekker. We kunnen echter moeilijk mensen vinden. Dus wie wil en kan werken, is van harte welkom.”

Interesse in een baan bij SBPost?

U kunt dit aangeven bij uw werkcoach. Of bel met de klantenservice op 030 - 7022 300.