>  Over WIL  >  Werken bij WIL  >  Vacatures

Vacatures

Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) is de uitvoeringsorganisatie voor werk, inkomen en schuldhulpverlening voor de gemeenten Houten, IJsselstein, Lopik en Nieuwegein. Vanuit het stadshuis in Nieuwegein werken we aan de doorontwikkeling van onze jonge organisatie. Daarvoor hebben we mensen nodig die gedreven en toegewijd zijn en de handen uit de mouwen willen steken. 

Ook verzorgt WIL de personele administratie voor stichting WerkwIJSS middels detachering. WerkwIJSS is het leer-werkbedrijf voor de regio Lekstroom en biedt beschutte werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt voor de gemeenten Nieuwegein, IJsselstein en Lopik.

We zijn op zoek naar mensen die gedreven en toegewijd zijn en de handen uit de mouwen willen steken. 

Video

 • Vacature Communicatieadviseur (24 uur)

  (19-05-2022)

  Ben jij een creatieve communicatieprofessional met pit? Voel jij je binnen het Sociaal Domein thuis? Adviseer je graag je collega’s over de mogelijkheden van communicatie en ontwikkel je met net zoveel plezier mooie communicatiemiddelen? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven. Reageer uiterlijk 9 juni.

 • Vacature Consulent Schuldhulpverlening (24 uur)

  (19-05-2022)

  Ter versterking van het team Schuldhulpverlening zoeken wij een enthousiaste en daadkrachtige Consulent Schuldhulpverlening (24 uur). Reageer voor 10 juni 2022!

 • Vacature Consulent Inkomensondersteuning (28-32 uur)

  (17-05-2022)

  Voor het team Bijzondere Regelingen zoeken wij een enthousiaste en daadkrachtige collega voor de functie van Consulent Inkomensondersteuning (28-32 uur).

  Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan uiterlijk 30 mei 2022 jouw CV en motivatiebrief.