>  Over WIL  >  Werken bij WIL  >  Vacatures

Vacatures

Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) is de uitvoeringsorganisatie voor werk, inkomen en schuldhulpverlening voor de gemeenten Houten, IJsselstein, Lopik, Nieuwegein en Vijfheerenlanden (Vianen). Vanuit het stadshuis in Nieuwegein werken we aan de doorontwikkeling van onze jonge organisatie. Daarvoor hebben we mensen nodig die gedreven en toegewijd zijn en de handen uit de mouwen willen steken. 

Ook verzorgt WIL de personele administratie voor stichting WerkwIJSS middels detachering. WerkwIJSS is het leer-werkbedrijf voor de regio Lekstroom en biedt beschutte werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt voor de gemeenten Nieuwegein, IJsselstein, Lopik en Vijfheerenlanden.

Video

  • Vacature HR adviseur Sociale Werkvoorziening (32-36 uur)

    (04-06-2019)

    Wij zoeken een enthousiaste en daadkrachtige HR adviseur (32-36 uur) die onze trajectbegeleiders ondersteunt en adviseert op het gebied van HR en kennis heeft op het gebied van de Wet Sociale Werkvoorziening. Is deze functie jou op het lijf geschreven? Reageer dan vóór 18 juni.

  • Vacature stagiair schuldhulpverlening

    (08-04-2019)

    Wij bieden een stageplaats in Nieuwegein bij het team Schuldhulpverlening voor een 3ejaarsstudent Sociaal Juridische Dienstverlening (HBO). De stage begint in september 2019 en is voor 32 uur per week.