>  Over WIL  >  Werken bij WIL  >  Vacatures

Vacatures

Werk en Inkomen Lekstroom (WIL) is de uitvoeringsorganisatie voor werk, inkomen en schuldhulpverlening voor de gemeenten Houten, IJsselstein, Lopik, Nieuwegein en Vijfheerenlanden (Vianen). Vanuit het stadshuis in Nieuwegein werken we aan de doorontwikkeling van onze jonge organisatie. Daarvoor hebben we mensen nodig die gedreven en toegewijd zijn en de handen uit de mouwen willen steken. 

Ook verzorgt WIL de personele administratie voor stichting WerkwIJSS middels detachering. WerkwIJSS is het leer-werkbedrijf voor de regio Lekstroom en biedt beschutte werkplekken voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt voor de gemeenten Nieuwegein, IJsselstein, Lopik en Vijfheerenlanden.

Video

 • Opstapfunctie voor een beginnend jurist

  (12-08-2019)

  Voor de periode van 1 september 2019 tot 1 januari 2021 hebben wij een prachtige opstapfunctie voor een beginnend jurist (juridisch medewerker). Is deze functie jou op het lijf geschreven?
  Upload dan uiterlijk maandag 26 augustus 2019 jouw cv en motivatiebrief.

 • Projectleider Communicatie en Marketing voor WerkwIJSS

  (04-07-2019)

  Wij zoeken een ondernemende, creatieve Projectleider Communicatie en Marketing voor de stichting WerkwIJSS (24-30 uur). Je voelt je als een vis in het water in een dynamische en politiek gevoelige omgeving, vertaalt visie en strategie naar advies en concrete plannen die je graag tot uitvoering brengt? Dan is deze functie jou misschien op het lijf geschreven. Reageer vóór 26 augustus.